Verkeersregelaars

HTV B.V. is een landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in het leveren van verkeersregelaars.

Gecertificeerde verkeersregelaars + VCA certificaat

Al onze medewerkers hebben de cursus “bevoegd verkeersregelaar” gevolgd en beschikken daarom over een landelijke aanstellingspas. Allen zijn volgens overheidsnormen gecertificeerd. Tevens hebben vele van onze medewerkers een VCA opleiding gevolgd. HTV B.V. kan dus ook VCA gecertificeerd personeel leveren.

Waarom een verkeersregelaar van HTV B.V.?

  • Zeer goed opgeleid en ervaren personeel
  • Door het inzetten van HTV B.V. verkeersregelaars wordt de werk/bouwomgeving een stuk veiliger voor medewerkers en het verkeer. Onze medewerkers kunnen ingezet worden voor begeleiding van zwaar transport en bij op/afritten van bouwterreinen of bij wegenbouwprojecten.
  • Verkeersstromen verlopen soepeler. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat verkeersstromen bij opstoppingen, ongelukken, evenementen, omleidingen en bv defecte stoplichten soepel verlopen. Onze verkeersregelaars zijn daarom cruciaal in zulke situaties.
  • Landelijk en 24 uur per dag inzetbaar. Aangezien de inzet van een verkeersregelaar niet altijd vooraf bekend is (denk aan incidenten en calamiteiten) is het van belang dat verkeersregelaars snel ter plaatse kunnen zijn. Een HTV B.V. verkeersregelaar kan binnen een paar uur op locatie zijn.