Handhaving en Toezicht

Bij HTV B.V. kunt u onder andere terecht voor het inhuren van toezichthouders en handhavers. Doordat onze medewerkers servicegericht en breed inzetbaar zijn bent u verzekerd van een kwalitatieve en betrouwbare bezetting tijdens de door u aangevraagde uren. Onze toezichthouders en handhavers verrichten een grote diversiteit aan werkzaamheden.

De toezichthouders en handhavers van HTV B.V. beschikken standaard over het diploma EHBO. Onze toezichthouders en handhavers zijn BOA ‘s ( domein 1 openbare ruimte ) en beschikken standaard over het diploma EHBO.
Tevens stelt HTV B.V. zijn medewerkers in de gelegenheid om aanvullende cursussen en interne trainingen te volgen, deze cursussen en trainingen zullen door een leidinggevende medewerker van HTV B.V. gegeven worden. Deze medewerker is een ECABO gecertificeerd praktijkopleider. Deze cursussen en trainingen zullen aansluiten op: safety, security, services, beleving, hospitality en dienstbaarheid voor publiek domein. Bij HTV B.V. staat de ontwikkeling van het individu voorop.