Beveiliging inhuren

Beveiliging inhuren voor allerlei soorten gelegenheden en voor allerlei soorten situaties: het kan bij HTV B.V. Van bedrijfspanden die ’s nachts niet bestolen mogen worden tot evenementen die zo rustig en veilig mogelijk moeten verlopen. HTV B.V. biedt voor al deze momenten flexibele beveiligers en beveiligingstools aan, waarmee wij trachten uw veiligheid en belangen en die van de mensen om u heen te garanderen.

Flexibel en taakgericht

Als wij door u als eigenaar van een bedrijf, organisator van een feestje in de kroeg of eindverantwoordelijke van een groot festival worden ingehuurd, zullen wij u zeker niet teleurstellen. Er is geen taak waar wij bij HTV B.V. voor terugdeinzen
Hoe werken wij? Onze beveiligers zijn zo opgeleid dat ze in elke situatie weten wat ze moeten doen. Ze zijn mobiel, fit en kunnen snel en adequaat reageren. Daarnaast zijn ze in het bezit van EHBO/BHV diploma.

Ten eerste kunt u bij ons beveiliging inhuren voor uw eigen bedrijfspand of terrein. Een laatste ronde die ’s nachts gelopen wordt, gebeurt bijvoorbeeld gedegen met oog voor detail. Ook bieden wij bijvoorbeeld portiers die de gehele avond aan de deur van uw kroeg kunnen staan en op die manier onrustzaaiers kunnen weren en de orde bewaren. Tot slot kunnen wij op evenemententerreinen een combinatie bieden van scherp cameratoezicht en beveiligers die te allen tijde klaar staan om in te grijpen.